kberg.blogg.se

nattstad

Kategori: vardag

tror jag kör på nattstad igen. Så mycket bättre tycker jag.

nattstad.se/klaraberg

hemma

Kategori: vardag

hej, nu har jag kommit hem och ska börja med att plugga. har fyra läxor jag måste göra. seegt... men sånt måste göras!

hade inga bilder på denna datorn så skämmer ut mig lite här med en två år gammal bild på mig och min kusin! hahaha

plugg

Kategori: vardag

hej, just nu sitter jag och pluggar spanska och skriver färdigt min svenska uppsats. Det är så mycket plugg just nu. Så jobbigt, men det är bara att stå ut!

trött

Kategori: vardag

hej , idag har inte gjort någonting, är så trött sjukt! I går sov emilia hos mig men hon gick hem tidigt för hon skulle träffa en annan. gud jag har verkligen hur tråkigt som helst. bloggarmer när jag har något att prata om, haha

MINA NYA ÄLSKLINGAR!

Kategori: vardag

hej , idag kom pappa hem med primebootsen jag "beställde" från tara har väntat i två veckor på att dom skulle komma in, men nu så hade dom fått in dom, så personalen på tara ringde mig och sa att dom bara hade ett par till i min storlek! så då åkte pappa in. Är så glad, har velat ha dom ett tag nu! 
 
Bild från google , men så ser mina ut iallafall!

Kapare Café..

Kategori: vardag

Idag har jag Nelly och Samantha jobbat i cafét på skolan hela dagen vilket var väldigt skönt för då hade vi inga lektioner. Vi började klockan åtta som vanligt och öppnade cafét klockan halv nio och stängde tjugo över två. Sedan tog jag bussen som gick tio i tre och kom hem och nu ska jag städa mitt rum... så tråkigt verkligen men skönt efter man har gjort det!

slänger in en gammal bild på mig!

BLOPPISSSS

Kategori: vardag

helt vanliga blåa jeans storlek S 200:-
 
 
 
USA shorts storlek S men är liten i storleken så dem passar XS 50 :-
 
 
Tessie linne Storlek S 100 :-  Det är militärgrönt men man ser intre det på bilden
 
 
Nolita T-shirt Storlek L men passar S/M 200:-
 
 
Creme vitt linne med volang där uppe Storlek S 120 :-
 
 
Cheap monday jeans Passar som S 300 :-
 
 
 
 
 
Om ni är intresserade skriv till mig på facebook

Nyduschad..

Kategori: vardag

 
Nu är jag nyduschad och klar för sängen, tänkte lägga mig tidigt idag så att jag orkar gå upp och platta håret. Har sov morgon imon så det är skönt. Men jag tänker ändå gå upp tidigt så jag kan ta det lungt och slippa stressa. För det är det jag gör varje morgon, så jobbigt verkligen.
 
Slänger in en gammal bild från datorn..haha
 

..

Kategori: vardag

Hej, igår kunde jag inte blogga så berättar nu kort vad jag gjorde igår. Jag fixade iordningställ mig och åkte sedan in till Kungsbacka med Emilia och Samantha. Senare klockan åtta gick vi på bio. Klockan tio var filmen slut och då åkte vi hem till Emilia och sov sedan där. Idag har jag inte gjort mycket alls.

Orientering.

Kategori: vardag

Hej , Idag ska vi orientera i Tjolöholm. Så jag har sovmorgon, börjar klockan 11. skönt. Så nu kan jag chilla i några timmar, kommer förmodligen sova!

Ny blogg!

Kategori: vardag

Hej , har startat en ny blogg. Jag kommer att blogga om min vardag, skolan,kompisar , fritid osv. Jag kommer blogga minst en gång om dagen.